Grafisk og teknisk designstudio

Studio .eva er et lille grafisk- og teknisk designstudio, med mange forskelligartede kompetencer inden for visuelt design, som du kan få gavn af. 

Jeg tilbyder visuelle løsninger inden for alle nødvendige kreative fagområder; fra visitkort , logo, brand identitet, 2D  eller 3D tekniske tegninger, SoMe animationer, website og brochuredesign og 3D animation. Alt i høj kvalitet og med fokus på din virksomhed og dine behov. 

evastudio
evastudio

Alt handler om kommunikation og samarbejde

Kontakt mig og lad os få en snak om dine behov og ønsker. Jeg kan levere på både indhold og en skarp pris. 

.eva studio er klar til at hjælpe også nyetablerede virksomheder, med løsninger, der passer netop til det behov. Vejen til succes kan banes med en professionel visuel profil, der kan hjælpe dig til at få dine fremtidige kunders opmærksomhed. 

Jeg ser alle projekter som en ny og spændende udfordring og går til alle opgaver med samme entusiasme. Jeg vil gerne bidrage til netop din succes. 

Lidt om mig som Eva

Kunst og kreative aktiviteter har ledsaget mig siden barndommen. Jeg er uddannet fra kunstskolen og bruger min viden og mine kompetencer herfra.

Jeg anvender en lang række forskellige grafiske programmer så som Photoshop, Illustrator, In Design, samt tekniske tegningsværktøjer Autocad 2D, 3D. Jeg har også erfaring med SketchUp, og Revit.

Eva
logo

Følg mig på

Kontakt

.eva studio

+45 28 97 57 44

Fælledvej 17, 7600 Struer

CVR: 42133558

Mail: kontakt@evastudio.dk

Følg mig på